Elektronik Rijeka

O nama

Tvrtka Elektronik d.o.o. poslovanje započinje 1990. maloprodajom robe široke potrošnje i s dvoje zaposlenih. U svojim početcima tvrtka posluje isključivo na domaćem tržištu. U ponudi tvrtke prevladavaju asortimani bijele tehnike i kućanskih aparata. Od 1997. opseg poslovanja raste te joj prostorno širenje postaje nužno. Stoga tvrtka kupuje poslovni prostor od tvrtke Gramat na Marinićima kamo seli svoje poslovanje i gdje se nalazi još i danas. Osnivač tvrtke je prof. Branko Juretić dok je nakon promjene vlasničke strukture vlasnica Anita Juretić dipl.oec.

U vlastitim prostorima tvrtka hvata novi zalet i razvija nove poslovne ideje i projekte te širi svoju prodajnu ponudu na kompletan elektroinstalacijski materijal.

Godine 2009. počinje proizvodnju LED rasvjete, nove tehnologije koja je prepoznata kao budućnost razvoja tvrtke. Prvi korak bila je izrada armatura javne rasvjete MEM, s kojima je nekoliko projekata za javnu rasvjetu uspješno obavljeno.

Elektronik d.o.o. 2012. pokreće liniju komercijalnih proizvoda za kućanstva i uredske prostore te novih proizvoda za osvjetljavanje reklamnih panoa i sličnih instalacija.

Uza sve to, LED tehnologija se primjenjuje i za adaptacije postojećih rasvjetnih tijela što omogućava zadržavanje vizualnoga identiteta prostora uz puno bolju i ekonomičniju LED adaptaciju rasvjete.

S preko dvadeset godina iskustva u trgovini iza sebe i u skladu s novim vizijama budućnosti proizvodnje, Elektronik d.o.o. je krenuo u razvijanje novih poslovnih pothvata. Stav tvrtke je da, bez obzira na recesiju, nema napretka ni izlaska iz krize bez ideja i uvođenja novih tehnologija u proizvodnju. Ulažući velik trud i golemu upornost te kanalizirajući financijska sredstva prema proizvodnji.

Cilj tvrtke Elektronik d.o.o. je proizvesti energetski učinkovit i ekološki prihvatljiv proizvod koji će kako cijela regija tako i Europa prihvatiti kao hrvatski proizvod. Za takvu promociju Hrvatske kao zemlje dobrih proizvoda i inovacija potrebno je zadovoljiti i stroge kriterije Europske unije.

Nedavno smo pokrenuli postupak dobivanja CE certifikata koji će nam pomoći u bržoj realizaciji plasmana na europsko tržište. Također smo dobili i certifikat ISO 9001:2008 za sustav upravljanja kvalitetom proizvodnje i usluga.

X